Är inte de fina dessa fina ljus?

Det är genom en facebook grupp som är mån om Kaniner som jag kom i kontakt med skaparen till dessa söta ljus, Fanny Enskär. Bilden på ett inlägg var tilltalande med de ljus i fina konturer och vackra färger. Men vem är Fanny Enskär och vad är dessa ljus?

Fanny bor i Jönköping, hon är 23 och har vigt sin fritid på att gjuta ljus av raps vax. Hon säljer sina ljus och sänker överskottet till olika djurhem och organisationer. Värt att säga att Fanny blandar själv färgerna så man kan beställa vilken färg man önskar.

Snabb kontakt med Fanny så fick jag hem mina 4 kurviga närmare hantverkat ljus i en välförpackat kartong. Paketet hade gått att spåra och jag visste precis när den skulle hämtas. 
Jag tänker ge bort en i present och behålla resten. 


Screenshot_20220114-165856_Instagramjpg