Som en dans på bordet

Our Story

Progressively seize competitive metrics rather than quality partnerships. Authoritatively negotiate extensive core competencies whereas intermandated mindshare.

EGENTLIGEN VILLE JAG BLI EN BUSIG KONSTNÄR

Från barndomen där jag klättrade på branta klippor i hemlandet Libanon, följde jag vägen till högskolan för design i Beirut. År 2000 landade jag drömjobbet som skräddare hos världskända, Elie Saab, där jag arbetade fram till 2003 då jag flyttade till Sverige. 2009 blev det självklart att starta eget företag för att passionerat skapa och sälja festkläder. Sedan dess har jag klätt Uppsalabor inför promoveringar, bal, sittningar och fest. Alla tillfällen vill jag fira med er kunder. Nu lanserar jag ett nytt koncept med frack för herr och dam på fracka.se samt fortsätter utveckla min hemstad Uppsala, min stil och min kunskap.

Est. 2001        6 Designers       Worldwide Delivery

Appropriately develop high-quality interfaces vis-a-vis granular e-markets. Globally integrate accurate collaboration and idea-sharing after effective web services. Seamlessly streamline bleeding-edge paradigms for technically.

GOOD CLOTHES, FAIR PAY

För att försäkra oss om att vår produktion är hållbar besöker vi våra fabriker två gånger om året. Vi har personliga kontakter med leverantörerna och kan enkelt påstå att bakom symaskinerna som tillverkar våra kläder sitter vuxna människor som får löner som räcker för att leva ett anständigt liv. Vidare lägger vi stor vikt vid allas säkerhet. Fabrikerna ligger i väl organiserade industriområden. Medarbetarna rör sig fritt och andas ren luft på sin arbetsplats. Våra leverantörer och deras anställda är lika stolta som vi över förhållandena på arbetsplatsen. I butiken Joumana arbetar vi medvetet för att höja standarden på dessa arbetsplatser genom att dela ut bidrag och bonus jämlikt bland de anställda. Ingen jobbar gratis, och ingen ska behöva riskera att skada sig då de framställer era kläder.

Bästsäljare:

SHOPPINGKASSE 0

RECENTLY VIEWED 0