20% på första beställningen gäller fram till 31 okt.

Övrigt
Posted in

Couture Makeover.

Posted in

När Christinas mamma satte sig ner för 40 år sedan för att sy sin dotters siden brudklännig visste hon inte att även hennes barnbarn, Susanna också skulle komma att vilja ha den på sitt bröllop. Eftersom att Susannas mormor hade sytt klänningen för så länge sedan ville hon modernisera den lite och lämnade därför in den hos oss på Joumana Design. Med beundran av den vackra tekniken som klänningen var sydd av bestämde vi tillsammans med Susanna att byta klänningens överdel till spets och korta ärmar. jackan som hade långa ärmar och stängdes med blixtlås i ryggen blev en borlero med trekvartsärm. Det är inte varje dag som man får använda sig av tekniken moulage men för den här unika klänningen som gått i generationer passade det utmärkt. 2014

Join the conversation

ACCOUNT
ÖNSKELISTA
Logga in
Create an account

En länk för att ställa in ett nytt lösenord kommer att skickas till din e-postadress.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our integritetspolicy.

Password Recovery

Glömt ditt lösenord? Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.

Bästsäljare:

SHOPPINGKASSE 0

RECENTLY VIEWED 0