Som en dans på bordet

Övrigt
Posted in

Friluftskonsert är också Konsert

Posted in

I did it my way.

Imorse fick jag chansen att spontant och oplanerat gå på en friluftskonsert.

Detta hände när jag var på vägen till min arbetsplats när plöstlig, jag nås av en mäktig röst som sjöng ”I did it my way” av Frank Sinatra.

Både unga och äldre känner till denna stora klassiker. Sångens ord är så befriande och har makten att bekräfta vår unika drag. Vill vi inte alla göra allt vi gör på eget sätt?

Artisten bakom rösten hetter Johan Dahl och sjunger i Uppsala och Enköping. På sin facebook:s sida uppmanar Johan sina följare för att boka honom vid ceremonier och fest.

Ni kan hitta Johan och följa honom även på Insta.

Konst för mig är en stor driftkraft. Ett samhälles välmående kan mätas efter hur mycket tid och energi denna samhälle investerar i konst. Att även bjuda på konsten på öppna ytor är ett sätt att skapa gemenskap.

Jag hoppas fler får chansen att oftare njuta av konst i sin vardag. Jag hoppas också att Johan finner sjungandet på Uppsala:s Stora Toret så trivsam så att jag ännu en gång få höra honom uppträda kanske en anna stor klassiker på samma nivå.

One Reply to “Friluftskonsert är också Konsert”

 1. Johan Dahl

  Tack för att jag fick uppträda för dig (och er andra!) denna blåsiga men ack så sköna oktoberdag på stora torget 🙂

  Har Facebook (om någon vill komma i kontakt med mig för sånguppdrag exempelvis eller bara spana in lite exempel av min sång): sök på Johan Dahl (eller melodahl) så ser ni en bild av en med mikrofon med rosa bakgrund. Det är jag

  Har även instagram (där ännu fler exempel från min sång finns): sök på Johan Dahl (eller melodahl) så hittar ni mig (samma bild som på facebook)

  Ha det fint!

  Mvh
  Johan Dahl

  https://instagram.com/melodahl?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA%3D%3D&utm_source=qr

Join the conversation

Bästsäljare:

SHOPPINGKASSE 0

RECENTLY VIEWED 0